Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
 
 
 
Egyszerű keresés
gyártó vagy típus alapján
 


 
 
 

 

 

 

 

 

 

A COMPUTER NET DEBRECEN KFT

Minőségpolitikája

A Computer Net Debrecen Kft. olyan hatékony Minőségirányítási rendszert kíván bevezetni és működtetni, amely garantálja szolgáltatásainak állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését és megrendelői megelégedettségét.
Szolgáltatásaink filozófiája, hogy olyan magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk megbízóink számára, amely figyelembe veszi mind érdekeiket mind, pedig anyagi lehetőségeiket, és ezáltal egy olyan magas szintű biztonságot teremt, amely nagyban hozzájárul tevékenységük eredményességéhez.
Legfőbb célunk, hogy szolgáltatásaink minősége mindenkor feleljen meg a megbízóink által meghatározott és elvárt igényeknek.
Erőforrásaink közül legfontosabbnak az embert tekintjük, közreműködésükkel, folyamatosan javítani tudjuk szolgáltatásunk minőségét.

A Társaság céljai:

  • Piaci pozícióink megtartása és új piacokkal való bővítése,
  • megbízóink bizalmának elnyerése és megtartása, magas minőségi igényeinek kielégítése,
  • szolgáltatásaink színvonalának folyamatos fejlesztése, mindezt úgy, hogy
  • a tevékenységünkkel minél kisebb környezeti terhelést okozzunk.

A céljaink elérése érdekében:

  • Megbízóink bizalmának elnyerése és megtartása érdekében fontosnak tartjuk a jó kapcsolattartást, megbízóink elégedettségét, igényeinek való megfelelést.
  • Korrekt belső és külső kommunikációs rendszert alakítunk ki és tartunk fent, melynek egyik legfontosabb eleme a minőségi és környezetközpontú teljesítésünk dolgozói körben történő értékelése és kommunikálása az érdekelt felek számára.
  • A jó szabályozás révén szolgáltatásaink növelik vállalkozásunk hírnevét, biztosítva ezzel piaci pozíciónk fenntartását és folytonos megújítását.Munkatársaink folyamatos képzésével, a hibák és veszteségforrások folyamatos feltárásával és azok javításával biztosítjuk szolgáltatásaink egyenletes minőségét.Olyan műszaki és szervezési intézkedéseket bevezetésével, hogy munkánkban megvalósuljon a keletkező hulladékok szelektív gyűjtése és az újrahasznosítás támogatása.A célok megvalósításának folyamatos figyelemmel kisérésével, megvalósításával, az adatok és információk elemzésén alapuló döntéshozatallal biztosítjuk az európai minőségi normáknak való megfelelést.

Elvárásunk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá társaságunk sikeréhez.